Behandlingar

Klippning 
Få det resultat du vill ha och njut av stunden i vår massageschamponering med avslappnande hårbottensmassage av din frisör.
570 kr

Barnklippning

Tvätt/styling ingår ej så se gärna till om möjligt, att håret är rent och fritt från tovor. Upp till 10år.

400 kr

Färgning
Vi utför allt från bottenfärg, slingor, ombre, freelights, balayage och mycket mer. Om du väljer att vi ska använda Olaplex i din behandling så tar det lite extra tid och kvalitén blir starkare. Vi älskar färg! Vi har valt att följa Läkemedelsverkets rekommendation att inte färga någon förrän 16 års ålder och då med förälders medgivande.

1000-3000 kr
  
  
Permanent utan klippfr. 1200 kr
Spaklippning
Unna dig en lite lyxigare behandling. Få det resultat du vill ha och njut av stunden i vår massageschamponering. Du får en lång och avslappnande hårbottensmassage och en kur anpassad för vad just ditt hår behöver.
770 kr
Styling
Ska du på fest eller bara vill känna dig extra fin? Du kommer till oss med nytvättat torrt hår och efter en konsultation hjälper vi dig att nå ditt önskemål!
600 kr
Hårförlängning
Vi använder tejpmetoden från det kända märket Hairtalk. Det går även att få håret att se tjockare ut eller förlänga bara vissa sektioner. Ring oss för mer information vad just du behöver och vill uppnå. Går ej att boka online.
 
Olaplexbehandling
En Olaplexbehandling på salongen ger ditt hår en ordentlig hjälp att hitta tillbaks till sin allra bästa kvalitet! Olaplex förebygger skador, reparerar gamla skador och stärker håret. Fungerar utmärkt både på kraftigt behandlat som obehandlat hår.
650 kr
Keratinbehandling
Kerasilk keratinbehandling ger ett hållbart resultat med ett underbart mjukt och slätt hår i upp till 3-5 månader. Schampo och balsam får du med hem. Går ej att boka online så ring salongen för mer info!
fr. 2400 kr

Quickfix i samband med din klippning

Nyansering Tillför pigment och glans till ditt hår.

Glossing Fräschar upp din färg och ger mer glans och mjukhet.

Blending För att kamouflera dina gråa strån.

fr. 400kr

Vid någon av dessa nedanstående behandlingar ring gärna för bokning eller konsultation.

Brynplock120 kr
Brynfärg150 kr
Fransfärg180 kr
Avfärgningfr. 500 kr
  

Observera: Ej avbokad tid senast 4 timmar innan debiteras med 50%.

 

Kontantfri salong

Vi är en kontantfri salong. Endast kortbetalning.