Boka nu

Om oss

På Studio Speculo tror vi på kreativitet och kvalitet. Vi ser vem du är och lyssnar till vem du vill vara och utifrån det skapar vi din personliga look. Unna dig en stund för dig själv och låt oss ta hand om dig. Vi utbildar oss kontinuerligt för att kunna erbjuda dig det bästa och det ger oss otroligt mycket inspiration! Välkommen till ett starkt team!

Jeanette

Ägare och grundare. Kunnig och positiv frisör som ger sitt yttersta för att du ska bli nöjd med besöket. Jeanette har 20 års erfarenhet och har sedan hon startade som frisör kontinuerligt vidareutbildat sig inom yrket som hon brinner för. Våren 2017 tog hon Mästarbrevet. 2019 blev hon Wella Master color expert!

Nathalie

Riktigt kreativ och lyhörd frisör som gör sitt allra bästa för en nöjd och glad kund i frisörstolen. Hon har varit i branschen i 5 år och utbildar sig kontinuerligt inom färg och klipp. Har tidigare vunnit frisör-SM som frisörelev och även tävlat i svenska frisörlandslaget. Driven och ödmjuk person.

Linn

Positiv, kreativ och lyhörd frisör som även kommer med egna idéer. Sätter alltid kunden först. Hon är noggrann och älskar att hela tiden lära sig nya saker inom yrket. Gillar att göra alla sorts färgningar och klippningar, hon gör även löshår!