Om oss

På Studio Speculo tror vi på kreativitet och kvalitet. Vi ser vem du är och lyssnar till vem du vill vara och utifrån det skapar vi din personliga look. Unna dig en stund för dig själv och låt oss ta hand om dig. Vi utbildar oss kontinuerligt för att kunna erbjuda dig det bästa och det ger oss otroligt mycket inspiration! Välkommen till ett starkt team!

Linn

Liisa

Linn är vår fantastiskt intresserade trainee som har tider från 16/6! Hon kommer att under ca 1,5 år göra sin färdigutbildning hos oss där vi finns till förfogande under behandlingen som du får. Hon älskar yrket och gör man det, då blir man väldigt bra! Kul att få hjälpa en kollega in i branschen säger vi.

Se till att boka hos Linn och tänk på att det tar lite längre tid. 250 kronor för klipp. 40% på färg/sling och permanent.

Jeanette

Jeanette

Ägare och grundare. Kunnig och positiv frisör som ger sitt yttersta för att du ska bli nöjd med besöket. Jeanette har 20 års erfarenhet och har sedan hon startade som frisör kontinuerligt vidareutbildat sig inom yrket som hon brinner för. Våren 2017 tog hon Mästarbrevet. 2019 blev hon Wella Master color expert!

Liisa

Liisa

En väldigt ödmjuk, kreativ och noggrann frisör som älskar att utvecklas. Lyssnar in kundens önskemål och skapar en idé till ett lyckat resultat. Liisa har varit i branschen i 10 år och ger sitt yttersta åt varje kund. Tar gärna på sig nya utmaningar. Våren 2018 tog hon Mästarbrevet. 2019 blev hon Wella Master color expert!