Om oss

På Studio Speculo tror vi på kreativitet och kvalitet. Vi ser vem du är och lyssnar till vem du vill vara och utifrån det skapar vi din personliga look. Unna dig en stund för dig själv och låt oss ta hand om dig. Vi utbildar oss kontinuerligt för att kunna erbjuda dig det bästa och det ger oss otroligt mycket inspiration! Välkommen till ett starkt team!

Jeanette

Jeanette

Ägare och grundare. Kunnig och positiv frisör som ger sitt yttersta för att du ska bli nöjd med besöket. Jeanette har 20 års erfarenhet och har sedan hon startade som frisör kontinuerligt vidareutbildat sig inom yrket som hon brinner för. Våren 2017 tog hon Mästarbrevet. 2019 blev hon Wella Master color expert!

Liisa

Liisa

En väldigt ödmjuk, kreativ och noggrann frisör som älskar att utvecklas. Lyssnar in kundens önskemål och skapar en idé till ett lyckat resultat. Liisa har varit i branschen i 10 år och ger sitt yttersta åt varje kund. Tar gärna på sig nya utmaningar. Våren 2018 tog hon Mästarbrevet. 2019 blev hon Wella Master color expert!

Nathalie

Nathalie

Lyhörd och positiv frisör som är Wella Master color expert sedan 2015. Nathalie har 15 års erfarenhet som frisör och älskar sitt kreativa arbete och att träffa olika människor varje dag. Våren 2018 tog hon Mästarbrevet!